Tuntuuko, että haluaisit sulkea korvasi?

Kovat äänet sattuvat ja saavat aikaiseksi pelkoa.

Tinnitus häiritsee unta ja vaikeuttaa elämää jokakäänteessä.

Kierre on jo syntynyt etkä tiedä ulospääsyä.

 

Tämä on sinulle, jos:

 

Tule ihmeessä mukaan kokeilemaan tätä yksinkertaista menetelmää, millä olen itse selättänyt tinnituksen ja saanut yliherkän kuulon muuttumaan vihollisesta voimavarakseni.

 

Tinnitus, äänipelko ja ääniyliherkkyys saavat helposti aikaiseksi stressireaktion, josta on vaikea selvitä ulos. Ajansaatossa oireet vaan pahenevat, koska keho on ylivirittyneessä tilassa ja reagoi aina vaan herkemmin ulkopuolelta tuleviin ääniin ja tinnitukseen,

Tällä kurssilla on tarkoitus päästää irti negatiivisten tuntemusten kierteestä ja saada näin huomio muualle.

Ahdistukseen ja stressiin on hengitysharjoitukset ja meditaatio hyvä apu, mutta otettaessa oma ääni mukaan harjoitus on helpompi tehdä ja ääniaaltojen tuoma värähtely vaikuttaa omalta osaltaan myös.

Kun stressi on jäänyt päälle, on hermosto jatkuvassa taistele-pakene tilassa. Näin negatiivinen kehä on valmis. Stressi on osaltaan pahentamassa tinnitusta ja yliherkkää kuuloa.

Tällöin:

  1. Hengitys on pintapuolista
  2. Verenpaine kohonnut
  3. Immuniteetti heikentynyt

Hermoston tasapainottaminen on tärkeässä osassa helpottaaksemme stressin mukaanaan tuomaa tilaa. Kehotietoisuus ja äänivärähtelyjen kanssa työskenteleminen vaikuttavat rentouttavasti.

Opetan kurssilla itse hyväksi havaitsemani tekniikat. Itse sain näillä oman tinnituksen häviämään ja yliherkän kuulon voimavarakseni. Kurssin tehtävät sopii kenelle vaan. Ne eivät ole vaikeita. Jos osaat puhua, osaat tehdä tehtävät. Luennot ovat inspiroivia ja antavat sinulle käsitystä, miksi ääni toimii. 

Kurssilla on paljon myös hoitavan äänen sessioita kuunneltavaksi, jolloin saat vaan rentoutua ja ottaa vastaan. 

Kurssilla opit: 

“Vaikeinta oli oman laulamisen opettelu ja oman äänen käyttö mutta se oli silti ihanaa vaikka näin ensialkuun vaikealta tuntuu. Omaa ääntähän tässä ollaan etsimässä ja vahvistamassa.

Olen kotona jonkin verran hymissyt ja laulanut vokaaleita, hyminän vaikutus on kyllä uskomaton.

 

Nyt jaan sinulle kaikki tietotaitoni tämän asian suhteen.

Tällä kurssilla kuulet luentoja aiheesta, nautit rentouttavista ja harmonisoivista äänistä ja mikä tärkeintä, opit itse tuottamaan niitä missä vaan.

Et tarvitse muuta kuin oman äänesi.

Sinun ei tarvitse osata mitään ennestään.

Jos osaat puhua, pystyt tekemään kaikki harjoitukset.

 

Merjan äänimenetelmä on auttanut minua tinnitus-ongelmani kanssa. Äänien resonointi kehossa on avannut hämmästyksekseni korvat ja hyvinkin tukkoiset poskiontelot. Uskon saavani apua myös astmaani hoitavasta äänestä. Olen myös oppinut Merjalta itse tuottamaan ääniä, jotka auttavat vaivoissani, kun teen harjoituksia myös kotona. Äänihoidot ja -kylvyt ovat antaneet minulle ennen kaikkea voimaa ja ymmärrystä omaan kehooni. Olen saanut apua myös neurologisiin vaivoihini.

-Niina-

 

Sound Healer, musiikin maisteri

Hei, minä olen MERJA VALVE ja autan työssäni ihmisiä voimaan paremmin hoitavan äänen avulla. Kaikki alkoi siitä, kun olin vuosia sitten uupunut neljän lapsen yksinhuoltaja ja kärsin tinnituksesta. Jouduin lopettamaan työni saksofonistina ja olin ahdistunut tilanteesta.

Olin ostanut kaksi tiibetiläistä kulhoa messuilta ja viehätyin niiden äänestä niin, että vietin joka päivä aikaa soitellen niitä. Pikkuhiljaa huomasin, että minulla ei ole enää tinnitusta. Muutenkin aloin olemaan iloisempi ja voimaantuneempi.

Tästä tapahtumasta on nyt aikaa 18 – vuotta ja tinnitukseni on pysynyt poissa!

 

 

OLEN OMAN KOKEMUKSENI KAUTTA HAVAINNUT HYVÄKSI NÄMÄ TEKNIIKAT. EN OLE LÄÄKÄRI.  JOS TARVITSET LÄÄKÄRIN APUA, NIIN ILMOITTAUDU TERVEYDENHUOLTOON.

Kurssin tiedot

Kertamaksu

159,00
Käyttöoikeus 1 vuosi

Osamaksu

53,00
/ kuukausi 3 kokonaismaksuista
Käyttöoikeus 1 vuosi

Osta lisäaikaa kurssille tästä

30,00

Tervetuloa

Tarinani ja alkukysely 

Tinnitus ja yliherkkä kuulo

Miten voit? Läsnäolo

Kuuleminen, Ärsyttävät äänet

Hengitys

Aivotaajuudet

Äänivärähtelyt rauhoittavat uneen

Kipu ja tinnitusäänen resonanssi

Vapauttavat, rentouttavat ja hoitavat äänet

Kertausta+harjoittelua

Loppusanat

Vastaa