Minulta on kysytty usein, että miten ääni ja värähtely vaikuttaa meihin. Tällä verkkokurssilla kerron yksinkertaisesti näistä mielenkiintoisista asioista. Jokaisessa osiossa on myös linkkejä muualle, pääasiassa Youtube-videoihin. Tämä inspiroiva kokonaisuus avaa silmäsi äänen/värähtelyn vaikutuksiin kehon, mielen, tunteiden ja henkisyyden tasolla.

 

Teslan sanoin: ”Jos haluat löytää universumin salat, mietiskele termejä energia, taajuus ja värähtely”.

Einsteinin sanoin: ”Se, mitä kutsumme aineeksi on värähtelyä niin matalilla taajuuksilla, joita kykenemme aisteillamme havaitsemaan.”

Tule ihmeessä mielenkiintoisen tiedon pariin.

Tämä kurssi auttaa sinua ymmärtämään perusasioita, mihin kaikki äänityöskentely perustuu.

Luonnonlait, jotka vaikuttavat. Resonanssin laki, jonka voit ottaa hyötykäyttöön ymmärtäessäsi vähän syvemmin sitä.

Tämän kurssin jälkeen voit jatkaa kiinnostuksesi mukaan äänimatkaasi eteenpäin.

Tein tämän kurssin, että sinäkin voit löytää nämä äänityöskentelyn taustalla vaikuttavat periaatteet.

En ole fyysikko enkä matemaatikko, neurologi ym. eli käsittelemäni asiat ovat pois omalta ydinalueeltani.

Koin kuitenkin velvollisuudekseni tehdä tämän silmiäavaavan kurssin, josta kaikki voivat jatkaa itsenäisesti eteenpäin. Tämä aihe on laaja ja todella mielenkiintoinen.

Olen sitä mieltä, että kaikkien hoitavan äänen saralla toimivien pitäisi olla selvillä äänen perusperiaatteista. Siihen haasteeseen vastaan nyt tällä kurssilla.

Eli jos työskentelelet hoitavan äänen parissa, niin tiedä ainakin nämä kurssilla esittelemäni asiat.

Jokainen osio sisältää minun tekemän videon/videot sekä linkkejä muualle havainnollistamaan asiaa.

Tervetuloa inspiroivan tiedon pariin!

 

Kiitos, Merja!

Tämä oli teoriaa, joka vahvisti sitä mitä olen jo aavistellut ja kokenut elämässäni. Olen iloinen, että löysin yhteyden sinuun ja alan löytää selitystä miksi esimerkiksi palaudun stressistä yksinlaulutunnin jälkeen. Resonassinlaki puhuttelee. Olen aiemmin tutkinut mm. japanilaisen professorin vesitutkimuksia, miettinyt eri paikkojen ja äänien merkitystä hyvinvoinnille.

 

 

 

Sound Healer, musiikin maisteri

Hei, minä olen MERJA VALVE ja autan työssäni ihmisiä voimaan paremmin hoitavan äänen avulla. Kaikki alkoi siitä, kun olin vuosia sitten uupunut neljän lapsen yksinhuoltaja ja kärsin tinnituksesta. Jouduin lopettamaan työni saksofonistina ja olin ahdistunut tilanteesta.

Olin ostanut kaksi tiibetiläistä kulhoa messuilta ja viehätyin niiden äänestä niin, että vietin joka päivä aikaa soitellen niitä. Pikkuhiljaa huomasin, että minulla ei ole enää tinnitusta. Muutenkin aloin olemaan iloisempi ja voimaantuneempi.

Tästä tapahtumasta on nyt aikaa 18 – vuotta ja tinnitukseni on pysynyt poissa!

Kurssin sisältö

 

Lopuksi:

Kun ostat kurssin, niin asetat salasanan. Laita muistiin tämä salasana, niin pääset jatkossakin kurssille.

S-postiiin tulee viesti, mistä pääset sisään tai ohjausnäkymästä, mikä sijaitsee oikeassa yläkulmassa. Jos unohdit salasanan, niin voit aina luoda uuden.

 

 

Kurssin tiedot

Kertamaksu

39,00
Käyttöoikeus 1 vuosi

2 Responses

  1. Heippa, miten pitkään kurssissa on käyttöoikeus. Olen ostanut värähtelyn voiman kurssin n. Vuosi sitten, mutta enää en pysty palaamaan kurssille.
    Yt. Marika

Vastaa