Tämä kurssi on sinulle, joka haluat lievittää stressiä oman äänesi avulla. Opit tekniikoita, joiden avulla tulet tietoiseksi itsestäsi ja opit rauhoittumaan ja pysymään tasapainossa. Saat keskittymiskykyä ja keinoja huolehtia hyvinvoinnistasi arjessa.

Ihmiset ovat aina käyttäneet omaa ääntään lievittämään kipua ja rauhoittamaan tuutulaululla lapset uneen. Ääni on ollut myös osa yhteisöllisyyttä. Äänivärähtely on myös tärkeä osa lääketiedettä.  Esimerkiksi lääketiede käyttää nykyään hyväkseen ultraääntä.

 

Ihmiset ovat aina käyttäneet omaa ääntään lievittämään kipua ja rauhoittamaan tuutulaululla lapset uneen. Pitkään on ennustettu, että äänestä tulee tärkeä osa lääketiedettä. Eikä se ole edes kaukaa haettu. Esimerkiksi lääketiede käyttää nykyään hyväkseen ultraääntä.

“Kurssin osiot ovat helposti ymmärrettävissä ja niissä on leikkimieltä. Ne eivät ole pitkiä ja saa omassa tahdissa harjoitella. Oma ääni on lahja ja jokaisella omanlaisensa ja sillä on hauska leikitellä ja samalla saa huumoria ja iloa elämään kannattaa kokeilla!”

“Omaan ääneen ja äänihoitoon tutustuminen on muuttanut elämääni valtavasti. Se on auttanut minua toteuttamaan unelmiani tavalla jota en olisi osannut kuvitella. Olin aiemmin tutustunut muun muassa erilaisiin energiatekniikoihin, ja oma ääni onkin yllättäen ollut vahvin työkalu itsen ja muiden hoitamiseen, ja melkeinpä minkä tahansa asian käsittelyyn.”

 

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, kun haluat:

 

Kun käytät omaa ääntäsi aktiivisesti, huomaat nopeasti positiivisia vaikutuksia arjessasi.

Oma ääni työkaluna kulkee aina mukanasi ja voit ottaa sen käyttöön juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten.

Kurssilla saat myös kuunnella hoitavia äänivärähtelyjä ja rentoutua.

“Äänen teho on vaikuttanut minuun hyvin voimakkaasti mutta kuitenkin hellästi. Ääniharjoituksista on ollut paljon iloa ja hyötyä niin arkisella tasolla kuin sairauksien hoidossakin. Olen huomannut kuinka äänivärähtelyt ovat vaikuttaneet hoitavasti mm. selän jännityksiin ja kurkkukipuun. Ihan jokapäiväisessä toiminnassa olen huomannut ääneni syventyneen ja puheentuottamisen helpottuneen. Merjan kurssin ansiosta olen löytänyt myös uutta iloa laulujen laulamiseen, kun äänen käyttö on helpottunut. Ennen kaikkea ääniharjoitukset ovat hauskoja, tämän parempaa rentoutusta ei mikään jooga ole minulle aiemmin tarjonnut!”

Kaikki värähtelelyä

Kun ihminen voi hyvin, hän on kuin hyvin soittava orkesteri.

Silloin kaikki elimet, luut ja energiakeho värähtelee omalla värähtelytaajuudellaan ja on täydellisessä harmoniassa ja tasapainossa. Onneksi epätasapainotilat on mahdollista tasapainottaa omalla äänellä ja virittää keho uudelleen tasapainotilaan.

Käyttämällä omaa ääntäsi, autat hengitystä automaattisesti tasaantumaan ja syventymään.

Siitä seuraa, että kehosi puolustusjärjestelmä vahvistuu, kivun tunne vähenee, stressi lieventyy ja alat nukkumaan paremmin.

Eikä sinun tarvitse olla ammattilaulaja voidaksesi hyödyntää omaa ääntäsi kehon hyvinvoinnissa.

 

“Kurssin jälkivaikutukset ovat olleet voimakkaat. Äänen tekniikat ovat selkeästi juuri sitä mitä olen etsinyt jo vuosia, tämä viimeisin auttoi saamaan esiin todella syviä muistoja joihin olen päässyt käsiksi tähän mennessä vain ajatuksen tasolla. Viime viikkoina nämä lapsuuden lukitut olot ovat todella tulleet myös tunnetasolle ja kokemus on puhdistava.”

Tein ensimmäiset hyminäharjoitukset se tuntui palleassa samalta kuin porekylpy! Aivan ihanaa!

Verkkokurssi sisältää:

 

“Tämän avulla kehoni on vapautunut monista tukahdutetuista tunteista, traumasta, häpeästä ja valtavasta stressikuormasta. Ylivirittynyt hermostoni on viimeinen rauhoittunut vaikka ennenkin tein rentoutusharjoituksia yms niin tämä on  ollut tehokkainta.”

“Äänen teho on vaikuttanut minuun hyvin voimakkaasti mutta kuitenkin hellästi. Ääniharjoituksista on ollut paljon iloa ja hyötyä niin arkisella tasolla kuin sairauksien hoidossakin. Olen huomannut kuinka äänivärähtelyt ovat vaikuttaneet hoitavasti mm. selän jännityksiin ja kurkkukipuun. Ihan jokapäiväisessä toiminnassa olen huomannut ääneni syventyneen ja puheentuottamisen helpottuneen. Merjan kurssin ansiosta olen löytänyt myös uutta iloa laulujen laulamiseen, kun äänen käyttö on helpottunut. Ennen kaikkea ääniharjoitukset ovat hauskoja, tämän parempaa rentoutusta ei mikään jooga ole minulle aiemmin tarjonnut!”

Olen kotona jonkin verran hymissyt ja laulanut vokaaleita, hyminän vaikutus on kyllä uskomaton. “

“Minun kilpirauhasvaivat hellittää, kun laulan vokaaleja ja kurkkulaulantaa.
Omassa äänessä on parantava voima.”
-Maija-

 

Sinun ei tarvitse osata mitään ennestään. Jos osaat puhua, pystyt tekemään kaikki harjoitukset.

 

“Tämä on auttanut minua tinnitus-ongelmani kanssa. Äänien resonointi kehossa on avannut hämmästyksekseni korvat ja hyvinkin tukkoiset poskiontelot. Uskon saavani apua myös astmaani äänikylvyistä. Olen myös oppinut Merjalta itse tuottamaan ääniä, jotka auttavat vaivoissani, kun teen harjoituksia myös kotona. Äänivärähtelyt ovat antaneet minulle ennen kaikkea voimaa ja ymmärrystä omaan kehooni. Olen saanut apua myös neurologisiin vaivoihini.”

-Niina-

“Olen huomannut kuinka äänivärähtelyt ovat vaikuttaneet hoitavasti mm. selän jännityksiin ja kurkkukipuun. Hämmästyin, kuinka kurkussani pari päivää ollut inhottava kipu oli lähes hävinnyt puolentoista tunnin laulamisen jälkeen. Seuraavana päivänä kipu oli täysin poissa.”

 

Sound Healer, musiikin maisteri

Hei, minä olen MERJA VALVE ja autan työssäni ihmisiä voimaan paremmin hoitavan äänen avulla. Kaikki alkoi siitä, kun olin vuosia sitten uupunut neljän lapsen yksinhuoltaja ja kärsin tinnituksesta. Jouduin lopettamaan työni saksofonistina ja olin ahdistunut tilanteesta.

Olin ostanut kaksi tiibetiläistä kulhoa messuilta ja viehätyin niiden äänestä niin, että vietin joka päivä aikaa soitellen niitä. Pikkuhiljaa huomasin, että minulla ei ole enää tinnitusta. Muutenkin aloin olemaan iloisempi ja voimaantuneempi.

Tästä tapahtumasta on nyt aikaa 18 – vuotta ja tinnitukseni on pysynyt poissa!

 

Kurssi sisältää extrana meditaatioita ja hoitavia konsertteja. Näin pääset myös rentoutumaan harjoittelun lomassa.

 

“Se on hyvin rentouttavaa, voimaannuttavaa ja tunteita ja aisteja laajentavaa. Harjoitusten jälkeen koen olevani taas itseni keskellä, tietoisena omasta kehostani, omassa voimassani.”

“Minun kilpirauhasvaivat hellittää, kun laulan vokaaleja ja kurkkulaulantaa. Omassa äänessä on parantava voima.”

“Merjan teettämät harjoitukset vapauttavat kehoa ja mieltä. Harjoitukset on auttanut minua myös musiikin ja esiintymisjännityksen suhteen. Olen oppinut heittäytymään ääneen ja liikkeeseen, sekä tätä kautta kyseenalaistamaan syvään juurtuneita kuvitelmia siitä, millaisia oikeat äänet ovat. Kiitos!”

Näitä harjoituksia tehdessä sinun ei tarvitse suorittaa mitään vaan antautua ja alkaa löytää rentoa ja hiljaista ääntä.

 

Tämä vaikuttaa myös puhe- ja lauluääneesi, mutta se tuo myös sinut hiljaiseen ja rauhalliseen tilaan, mistä voit ammentaa voimavaroja arkeesi.

“Mä tein eilen melkein jo kokonaisen moduulin kurssilla! Se oli tosi hauskaa! Tyhmä, kun epäilin! Tuli yhtä kiva olo kuin silloin, kun meditoin ja tein rentoutusharjoituksia kerran pari viikkoon. Ne kyllä auttaa. Muuten palaan takaisin taas höyryhousuksi. Eilen olin ihanan zen koko illan. Siistiä!”

Haluan mukaan verkkokurssille!

Hinta sis. alv 24 %. 

Usein kysyttyä:

  1. Tarvitsenko ennakkotietoja/taitoja?

Vastaus: Ei tarvitse. Jos osaat puhua, niin pystyt tekemään kaikki harjoitukset.

2. Voinko saada yksilövalmennusta?

Vastaus: Kyllä voit! Osta valmennuksesi tästä. Kun olet ostanut, niin voimme olla yhteydessä ja sopia, että tapaammeko etäyhteydellä zoomissa vai miten.

3. Miten pääsen kurssialustalle?

Vastaus: Kun ostat kurssin, niin luot samalla tunnukset sivuille. Eli laita itsellesi muistiin salasana. Saat vahvistuksen s-postiisi ja sitä klikkaamalla pääset sivulle, mihin laitat s-postin ja salasanan. Näin olet sisällä. Toimi jatkossakin näin tai mene sivuiltani ohjaunäkymästä suoraan alustalle.

 

 

Lievitä stressiä äänen avulla – verkkokurssin voit suorittaa omassa tahdissasi.

Kurssi on vuoden voimassa ostopäivästä.

 

1. Tervetuloa. Osiosta löytyy oma tarinani sekä alkukysely. Kysely auttaa sinua huomaamaan oma tilanteesi tällä hetkellä. Lopussa on myös kysely. Näin pystyt huomaamaan muutoksen itsessäsi. Videon kesto 14.18.

2. Stressi. Videon kesto 14.47 ja 3.48.

3. Läsnäolon avain.  Videoiden kesto: 1.54,  7.06,  39.57, 20.13.

4. Aivot ja stressi. Videoiden kesto: 23.15 ja 7.22.

5. Syvän hengityksen salaisuus. Videoiden kesto: 22.34, 2.30, 30.33, 5.55.

6.  Äänivärähtelyt rauhoittavat uneen. Videoiden kesto: 8.54, 4.08, 8.24.

7.  Tuo äänen avulla helpotusta kiputiloihin. 16.16 ja 11.55.

8. Vapauttavat, rentouttavat ja hoitavat äänet. 3.46, 2.59, 2.36, 2.21, 4.37, 12.35.

9. Kertausta ja harjoittelua. ValveVoice videot: 57.29, 56.28, 45,26.

10. Loppusanat, 2.26 ja loppukysely.

 

Haluatko vielä kysyä jotain?

Vastaan mielelläni kysymyksiisi kurssia koskien. Tavoitat minut sähköpostitse osoitteesta merja@valvewellness.fi

Vähemmän on enemmän.” -Merja Valve

 

Kurssin tiedot

Kertamaksu

159,00
Käyttöoikeus 1 vuosi

Osamaksu

53,00
/ kuukausi 3 kokonaismaksuista
Käyttöoikeus 1 vuosi

Lisäaikaa kurssille

30,00

Vastaa