Äänimaljahoitaja koulutus

Tämä on osa Sound Healing – koulutusta ja keskittyy tiibetiläisillä kulhoilla tehtäviin yksilöhoitoihin.

Koulutuksen jälkeen voi soveltaa oppimaasi muihin tekemiisi hoitoihin tai tehdä yksilöhoitoja tiibetiläisillä äänimaljoilla.

 

 

Eteneminen:

Jokainen jakso kestää 2 viikkoa, mutta voit toki edetä omassa tahdissasi. Se sisältää videot ja zoomin. Zoom tallenteen voit katsoa milloin vaan.

Jokaisen jakson aikana teet harjoitushoitoja, joista kirjoitat raportin. Näitä käsittelemme zoom kyselytunneilla.

Lopuksi kirjoitat niiden perusteella oppimastasi ja lähetät videon tekemästäsi harjoitushoidosta. Harjoitushoitoja tehdään koulutuksen aikana 30kpl.

Voit tulla mukaan, vaikka koulutus olisi jo alkanut. Tämän voi käydä omassa tahdissa läpi.

Tämän koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit tehdä äänimaljahoitoja ammattimaisesti, kun olet:

Koulutuksen aikana teet  30 harjoitushoitoa. Pidät päiväkirjaa ja lopussa kirjoitat yhteenvedon hoidoista, jonka lähetät minulle videon kera. MUISTA PITÄÄ PÄIVÄKIRJAA HOIDOISTA!

Koulutuksen jälkeen lähetät minulle videon itsestäsi tekemässä harjoitushoitoa.

Maksun ja palauteajan jälkeen saat todistuksen.

HUOM! Tämän koulutuksen voi käydä itseä varten syventääkseen tietämystään ja hoitaakseen perhepiiriä. Silloin et saa todistusta etkä voi tehdä hoitoja ammattimaisesti.

Tämän voi myös käydä hitaammassa tahdissa läpi kuitenkin niin, että harjoitushoitovideot ja päiväkirjs on lähetetty ennen kuin koulutus sulkeutuu. Eli  maksimissaan sinulla on.vuosi aikaa käydä tämä koulutus ja tehdä harjoitushoidot. 

Jos haluat ruveta hoitamaan asiakkaita ja/tai haluat todistuksen, niin sinun on:

 • lähetettävä yhteenveto hoidoista videon kera
 • maksettava 80€, jotta saat henkilökohtaisen palauteajan puhelimessa/zoomissa tai skypessä.
 • tämän jälkeen saat todistuksen

Maksulinkki tulee viimeiseen zoom osioon.

https://kauppa.valvewellness.fi/tuote-osasto/retriitit/

Kuva: @bymariak ja @heartfulyoga

“Kiitos lämminhenkisestä ja selkeästä opetustavasta! Kurssi oli hyvin organisoitu, materiaali oli laadultaan erittäin hyvää ja osiot ja jaksot olivat omaksumisen kannalta sopivan pituisia ja onnistuneesti teemoitettuja. Oli hienoa päästä toteuttamaan kurssia ja harjoitushoitoja itselle sopivaan tahtiin.

Jaksojen lopussa olleet Zoomit olivat hyvä tapa kerrata opittua ja saada tukea itsenäiseen opiskeluun. Olennaiset ja tärkeät asiat välittyivät verkkokurssiopiskelussakin hyvin ja perheellisenä, ei-pääkaupunkiseutulaisena tämä toteutustapa sopi minulle mainiosti. Lisäksi se, että materiaaleihin voi palata vielä vuoden ajan, on kullanarvoista!

Iso kiitos koulutuksesta – asiakkaani ovat pitäneet rentoutushoidoistani ja olen tosi onnellinen, että lähdin tälle matkalle!”

– Sanna/Joogastudio Voikkaan Shakti

 

“Olen osallistunut Merja Valveen verkkokursseille Kumauta Kulhoa – Intro äänimaljojen maailmaan, Kumauta Kulhoa – jatko äänimaljojen maailmaan, Lievitä stressiä äänen avulla, Tinnitus ja yliherkkä kuulo sekä Värähtelyn voima – Miten ääni vaikuttaa sinuun.
Aivan ensimmäiseksi on todettava, etten ole koskaan pitänyt verkko-opiskelusta ja hieman epäröiden lähdin mukaan Kumauta Kulhoa – Introon. Epärointi osoittautui turhaksi, sillä kurssi oli todella selkeästi jäsennelty ja rytmitetty, kuten kaikki Merjan kurssit. Tekstit ja videot tukevat toisiaan hyvin ja asia todella välittyi syvällisesti. Koska äänimaljojen maailman opiskelu kiehtoi, päätin osallistua myös Kumauta Kulhoa -jatkokurssille.
Olen kärsinyt tinnituksesta ja sen lisäksi olen ääniherkkä, joten päätin myös kokeilla minkälaisia itsehoito kurssit Tinnitus ja yliherkkä kuulo sekä Lievitä stressiä äänen avulla ovat. Nämä kurssit tukivat todella hyvin Kumauta Kulhoa – jatkokurssilla opiskelua. Sain syvällistä ymmärrystä äänen resonoinnista omassa kehossa sekä hyviä keinoja itseni hoitamiseen. Tinnitus ei ole kokonaan kadonnut, mutta muuttunut huomattavasti miellyttävämmäksi. On ollut todella kiinnostavaa opetella oman äänen käyttöä stressaavissa tilanteissa ja esimerkiksi synnytyksessä ja vauvan hoidossa.
Kokonaisuus on ollut antoisa. Verkko-opiskelu on sopinut hyvin elämäntilanteeseeni vauvan äitinä: olen voinut edetä opinnoissa omassa tahdissa.
Olen koulutukseltani mm. Shiatsumestari ja Koulutettu hieroja ja työskennellyt hyvinvointialan yrittäjänä usean vuoden ajan. Sain Merjan kurssien myötä luontevasti liitettyä äänimaljat osaksi omaa palvelutarjontaa. Koen kurssien antaneen minulle uutta syvyyttä hoitotyöhön ja oman itseni hyvinvoinnin ja henkisen polun tukemiseen.
Voin lämpimästi suositella Merja Valveen kursseja kaikille, joita kiinnostaa äänen käyttö erilaisilla keinoilla oman hyvinvoinnin tukena sekä hoitotyössä. Kiitos Merja 💚   – Mirkka Huhtamäki

 

Opit tekemään yksilöhoitoja soivilla äänimaljoilla:

 • kehon kentän kautta
 • äänimaljat keholla

 

Lisäksi opit:

 

 

Sound Healer, musiikin maisteri

Hei, minä olen MERJA VALVE ja autan työssäni ihmisiä voimaan paremmin hoitavan äänen avulla. Kaikki alkoi siitä, kun olin vuosia sitten uupunut neljän lapsen yksinhuoltaja ja kärsin tinnituksesta. Jouduin lopettamaan työni saksofonistina ja olin ahdistunut tilanteesta.

Olin ostanut kaksi tiibetiläistä kulhoa messuilta ja viehätyin niiden äänestä niin, että vietin joka päivä aikaa soitellen niitä. Pikkuhiljaa huomasin, että minulla ei ole enää tinnitusta. Muutenkin aloin olemaan iloisempi ja voimaantuneempi.

Tästä tapahtumasta on nyt aikaa 18 – vuotta ja tinnitukseni on pysynyt poissa!

Ajattelen, että maailma on parempi paikka, mitä useampi käyttää hoitavia äänimaljoja itsehoidollisesti tai työssään. Hoitava ääni on voimallinen työkalu ja siksi painotan turvallisuutta ja intuition vahvistamista.

Olen opettanut Sound Healingiä vuodesta 2014 ja nyt haluan tuoda tämän ikiaisen ja ihanan itsehoitomenetelmän kaikkien ulottuville.

Kumauta kulhoa – Jatko äänimaljojen maailmaan opettaa sinulle, kuinka tehdään yksilöhoitoja tiibetiläisillä kulhoilla. Koulutuksen käytyäsi hyväksyttävästi voit tehdä äänihoitoja tiibetiläisillä kulhoilla ammattimaisesti.

 

Tervetuloa postin saat heti maksettuasi koulutuksen

Kenelle:

Mitä tarvitsen koulutusta varten?

 

Jakso 1 – Perusasiaa hoidosta

 • Mitä teen ennen hoidon alkua? Entä alussa/lopussa?
 • Entä, jos kulho on jonkun muun hoidon lomassa?
  • Äänivärähtely on energiaa.
  • Mitä kaikkea äänienergialla voi tehdä?
  • Miten puhdistetaan kulho ja tila ennen hoitoa/hoidon jälkeen?
  • Mistä tiedän, milloin hoito loppuu?
  • Miten maadoitan ja pysyn omissa energioissa?
 • ZOOM kyselytunti

Jakso 2 – Kehon kentän kautta tehty hoito, skannaus

 • Mikä kulho soveltuu tähän?
 • Missä kuljetan kulhoa ja mitä minun pitäisi huomata/tietää
 • Mitä teen kehon skannauksen jälkeen
 • ZOOM kyselytunti

Jakso 3 – Chakrat

 • Mitä ovat chakrat?
 • Miten tasapainotan kulhoilla chakroja?
 • ZOOM kyselytunti

Jakso 4 – Kulhot keholla

 • Milloin laitan kulhon keholle suoraan?
 • Miten pidän/soitan silloin kulhoja?
 • Milloin ei saa laittaa kulhoa keholle?
 • Aivo/selkäydinesteen virtaus
 • ZOOM kyselytunti

Jakso 5 – Kuusikulmainen tähti. Kristallikulhot

 • Miksi tehdään?
 • Miten tehdään?
 • ZOOM kyselytunnit ovat tallenteina
 • Loppusanat.

 

Kurssin tiedot

Kertamaksu

295,00
Käyttöoikeus 1 vuosi

Osamaksu (3×99€)

99,00
/ kuukausi 3 kokonaismaksuista
Käyttöoikeus 1 vuosi

10 Responses

 1. Hei
  Miten koijoitetaan Fyysikko Aileen MC ???????? nimi, joka on kirjoittamassa nyt toista kirjaansa? Onko suomeksi ensimmäistä ja mikä on kirjan nimi alkukielellä?

  1. Eileen McKusick. Ja kirjat ovat englanniksi. Suomeksi löytyy ainoastaan Erkki Lehtirannan Musiikin korkeammat oktaavit ja sit Värähtely, joka on suomennos. Hmm. nyt ei tule muuta mieleen. Jospahan minun kirja valmistuu joku päivä….
   Ja muuten,niitä haluamiasi kulhoja on vaan sillä mantra kuviolla. Varmistin asian. Tilasin ison mantrakuvioidun vielä. Laitan ääninäytteen, kun se on saapunut.

  1. Hmm, mitähän tarkoitat?
   Mutta jos minulla on jossain ollut korkkitiiliä näkyvillä, niin ne on ihan tavallisia joogapalikoita. Ja kaikki ovat samankokoisia.
   Jos kaipaat ihan “oikeita” kulhoalustoja, niin voin hommata sinulle. Minä en itse käytä sellaisia, joska joogamatto on minusta parempi. Kulhot pysyvät joogamaton päällä hyvin ja niitä voi vaikka pyörittää eivätkä ne lähde liikkumaan.

   1. Tarkoitan noita lattialla tehtäviä Kuusikulmainen tähti-hoitovideoita, joissa käytät korkkitiiliä alustoina. Itse tiedän, että niitä on monen kokoisia. En halua tavallisia alustoja, koska olen virkannut alustoja kaksinkertaisesta ontelokuteesta, jota minulla oli valmiina. Näitä virkattuja alustoja voi käyttää myös pehmusteena, jos kulhoja kuljettaa sisäkkäin pakattuna.

    Haluan noita korkkitiiliä, koska silloin ääni tulee vähän ylempää ja haluaisin tietää, mitä kokoa sinulla on niissä videoissa.

Vastaa