Ilmoittaudu mukaan! »

Kampita stressi ja kumauta kulhoa!

Nämä kauniit, käsintehdyt kulhot tuovat helposti arkeesi läsnäoloa ja hyvinvointia.

Tämä ikivanha ja yksinkertainen äänimenetelmä tuo nopeasti iloa ja läsnäoloa elämääsi. Se saa sydämensykkeesi laskemaan ja hengityksen syvenemään. Sen avulla VAGUSHERMO aktivoituu ja tuo tullessaan terveyshyötyjä!

Arjen hektisyyden vastapainoksi

Monta kertaa juoksemme hierojilla ja erilaisissa hoidoissa, kun yritämme helpottaa stressiä ja ylivirittynyttä hermostoa. Mitäpä, jos sinullakin olisi arjessasi taikakulho, jonka soinnissa stressi sulaa ja hermosto rauhoittuu. Jo pari kopsautusta kulhon kylkeen saa ihania vaikutuksia kehomieleesi.

 

Palautteita:

“Kurssi oli oikein hyvä ja hienosti toteutettu verkkokurssina. Osallistuminen oli helppoa ja opetusvideot olivat oivallisia. Niiden kautta opin paljon niin kulhojen ominaisuuksista ja historiasta, kuin soittamisestakin. Innostuin kosheista kulhojen lisäksi.”

“Olet ihanan luonnollinen ja rento opettaja, turha jäykkyys karisee itseltäkin alkumetreillä.”

“Musta tosi selkeä ja ihana kurssi, juuri sellainen elämänläheinen. Oon vuosia tätä asiaa miettinyt kiitos sinulle ihan suuresti, mä oon tosi kiitollinen.”

“Pidin kovasti tavastasi opettaa niin iloisesti ja jotenkin rennosti. Ei jäänyt sellaista tunnetta että voisi kauheasti tehdä jotakin väärin tai jännittää. Kuuntele intuitiotasi oli upea ohje tähänkin kurssiin. Ihana.”

“Ihana kurssi kuin kutsusta. Pari vuotta sitten hankittu ensimmäinen äänimaljani sai kurssin ansiosta syvemmän merkityksen ja pääsi viimein käyttöön ja sai toisen kulhonkin kaveriksi. Sopiva sisältö ja kurssin pituus, päästä sisälle soivien kulhojen maailmaan ja ymmärtää/kokea niiden voima. Inspiroivaa on kuunnella Merjan syvää sisäistä tietoutta, minkä kautta asioiden ydin on hyvinkin luonnollisesti helppo ymmärtää.”

 

Sound Healer, musiikin maisteri

Hei, minä olen MERJA VALVE ja autan työssäni ihmisiä voimaan paremmin hoitavan äänen avulla. Kaikki alkoi siitä, kun olin vuosia sitten uupunut neljän lapsen yksinhuoltaja ja kärsin tinnituksesta. Jouduin lopettamaan työni saksofonistina ja olin ahdistunut tilanteesta.

Olin ostanut kaksi tiibetiläistä kulhoa messuilta ja viehätyin niiden äänestä niin, että vietin joka päivä aikaa soitellen niitä. Pikkuhiljaa huomasin, että minulla ei ole enää tinnitusta. Muutenkin aloin olemaan iloisempi ja voimaantuneempi.

Tästä tapahtumasta on nyt aikaa 20 – vuotta ja tinnitukseni on pysynyt poissa!

Tämän jälkeen halusin kertoa hoitavasta äänestä kaikille.

Olen opettanut Sound Healingiä vuodesta 2014 ja nyt haluan tuoda tämän ikiaisen ja ihanan itsehoitomenetelmän kaikkien ulottuville.

Kumauta kulhoa intro tulee saamaan myös jatkoa, missä opettelet tekemään hoitoja läheisille tai sovellat tätä vahvaa hoitomenetelmää jo tekemiisi hoitoihin.

Verkkokurssien jälkeen on mahdollista osallistua lähiviikonloppuihin. Lähiviikonlopuissa keskitymme harjoitteluun, kun kaikki ovat oppineet jo perusasiat soivista äänimaljoista.

Kumauta kulhoa – intro

Itsehoitoon, rentoutumishetkiin ja vaikka  lasten rauhoittamiseen

Opi elämänikäinen elämänlaatua parantava menetelmä viiden viikon kurssilla. Viimeisellä viikolla opetan sinulle, miten voit käyttää hyödyksesi kulhon sointeja lapsien kanssa sekä käyttää kulhoja jo tekemissäsi rentoutuksissa. (Esim. Joogan loppurentoutuksessa)

Itsehoito kulhojen kanssa voi olla auttaa sinua pysymään tasapainossa arjessasi. Jos olet käynyt sointukylvyssä tai hoitavassa konsertissa, niin voit kotona jatkaa kulhosi kanssa ylläpitääksesi tasapainoasi. Kulhon värähtely kulkeutuu paitsi korviesi kautta, mutta myös kehosi kautta joka puolelle virittäen.

Kulhon käyttö syventää meditaatiota ja sen mukana on helppo vaikka hymistä.

Voit ostaa tämän kurssin, vaikka sinulla ei olisi vielä omaa kulhoa. Tämä kurssi auttaa sinua selventämään, millaisen kulhon haluat vai haluatko kenties useamman.

Tämä verkkokurssi on sinulle, jos:

Miten tämä kurssi toimii?

KUMAUTA KULHOA – INTRO järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Tämä on alkeiskurssi kulhojen eli soivien äänimaljojen maailmaan. Kurssi kestää 5 viikkoa ja sisältää bonus osion, mikä on käytettävissä koko kurssin ajan.
Lahjana osallistujille on pienet rentoutussessiot bonusosiossa, joita voit tehdä niin usein, kun haluat kurssin voimassaoloajan.

Saat neljänä viikkona s-postiisi materiaalin, mikä sisältää tekstiä ja videoita. Kurssin videot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä. Opit videoitten avulla kulhon soittotekniikoita sekä saat kattavaa tietoa soivista äänimaljoista ja niiden vaikutuksesta. Videot tulevat viikon välein, jotta ehdit harjoitella ja sisäistää asioita rauhassa.

Kurssilla opit:

Osio 1. Perustietoa

 • Historiaa
 • Kulhojen nimitys
 • Miten kulhot valmistetaan
 • Miten kulhoja käytetään/soitetaan

Osio 2. Miten valitsen kulhon?

 • Millaisen kulhon haluat?
 • Kuviolla vai ilman?
 • Intuitio oppaana
 • Aloittelijan virheet
 • Kulhojen alustat, tarvitsenko niitä?
 • Kristallikulhot ovat myös soivia äänimaljoja

Osio 3. Harjoittelua

 • Itsehoito kentän/auran kautta
 • Itsehoito, kulho keholla
 • Kaikukoppana oma suu
 • Äänimeditaatio yhden kulhon kanssa
 • Kahden kulhon soitto yhtäaikaa

Osio 4. Ryhmärentoutukset

 • Yhdellä kulholla ryhmärentoutus
 • Useammalla kulholla ryhmärentoutus
 • Koshin käyttö
 • Miten käytän kulhoja lapsien kanssa

Osio 5. Etätapaaminen zoomissa

 • saat ohjeet tätä varten kurssilla
 • Etätapaamiset löydät tallenteena kurssilta
 • Todistuksen saat kurssista
 • ja laittanut mietteitäsi oppimistasi asioista

Bonus osio. Kulhojen ostaminen ja rentoutustuokioita

 • Jos haluat ostaa nyt oman/t kulhot, niin toimi näin
 • Jos haluat jatkaa…
 • Saat ihania rentoutushetkiä bonuksena

Palautteita:

“Kun nykyään puhun “mun opettajasta”, tarkoitan Merjaa 😀 Tässä siis se ihmeellinen nainen, jolta olen ostanut monochordin ja koshit ja äänimaljan ja jonka kurssilla opin niin paljon, että saattaa mennä loppuelämä sulatellessa ja käyttöönotossa. Kannattaa käyttää elämästä 40 min haastattelun katsomiseen. Ja enemmänkin kaikkeen siihen, mitä tämä nainen osaa. Merja myös saa sinut tajuamaan, millaisten aarteiden lähde itse olet.”

“Ihana Merja Valve ja ValveWellness! Suosittelen äänirautoja, kosheja, muita hoitavia soittimia sekä hoitoja ja koulutuksia! Tekevät ihmeitä laulajalle ja muillekin; paitsi että eivät ole ihmeitä, vaan värähtelyä ja sen vaikutusta <3”

“Merja moi, kiitos huikean hienosta viikonlopusta. Sinulla on uskomatonta taitoa, voimaa ja intuitiota. Kiitollisena olen mukana.”

Tästä pääset blogiin, mistä löydät enemmän ihania palautteita kurssista!

Kurssille voi osallistua vaikka heti

Voit tulla kurssille halutessasi vaikka heti mukaan. Silloin sinulle aukeaa kaikki osio kerralla, jotka voit käydä omassa tahdissasi läpi. Jatkokurssille voit osallistua, kun olet käynyt tämän intron läpi.

Sinulla on 7 päivän peruutusoikeus.

Kurssin käytyäsi saat TODISTUKSEN.

 

Kumauta kulho – intro äänimaljojen maailmaan on osa Sound Healing – koulutusta

Kumauta kulhoa – intro on oma kokonaisuutensa ja voit halutessasi käydä pelkästään sen. Mikäli kuitenkin haluat syventää tietämystäsi ja osaamistasi, niin voit käydä myös jatkokurssin.

Jatkokurssille pääset käytyäsi intron tai osoittaessasi intron tasoiset tiedot ja taidot.

Näistä saat todistukset, mikäli olet osallistunut myös zoom – osuuteen (tallenteena käy myös) ja laittanut pohdintaa kurssista minulle.

Jatkokurssin jälkeen voit tulla halutessasi lähikurssille harjoittelemaan hoitojen tekemistä. Silloin pääsen opastamaan kädestä pitäen sinua.

Sound Healing kokonaisuuteen on tulossa omat kurssinsa myös ääniraudoista ja oman äänen käytöstä hoitavana elementtinä.

Usein kysytyt kysymykset:

Onko Intro ensimmäinen kurssi?

Vastaus: Kyllä on. Kumauta Kulhoa – jatkokurssi on tulossa. Siellä opit tekemään yksilöhoitoja.

Kuuluuko kurssiin lähipäiviä/viikonloppuja?

Vastaus: Verkkokurssit ovat oma kokonaisuutensa. Suosittelen kuitenkin lähikurssille osallistumista näiden kurssien lisäksi. Se ei ole kuitenkaan pakollista.  Lähikursseista ilmoitetaan myöhemmin.

Milloin voin ostaa kulhot?

Vastaus: Heti, kun haluat. . Kerron myös kulhoista, että sinun on helpompi tietää, mitä haluat.

Saanko kurssista todistuksen?

Vastaus: Kyllä saat. Edellytyksenä sille on, että olet osallistunut zoomiin ja kirjoitat vapaamuotoisen selostuksen siitä, mitä olet oppinut ja miten aiot kulhoja käyttää.

Mitä, jos en ehdi/jaksa käydä kurssia ajallaan?

Vastaus: Voit huoletta osallistua kurssille, sillä voit katsoa osiot sinulle sopivana ajankohtana myöhemminkin. Materiaali säilyy sinulla vuoden ja voit aina palata siihen uudestaan.

Voinko maksaa kurssin muulla tavalla?

Vastaus: Kun maksat kurssin kortillasi, ( ei tarvitse olla luottokortti. Pankkikortti käy myös, kun laitat numerot. Laita viestiä, jos ei onnistu!) tulet automaattisesti kurssialustalle. Luot samalla tunnukset ja salasanan, mikä sinulta kysytään päästäksesi kurssialustalle. Eli laita salasana talteen. Ja jos tulee ongelmia, niin ota yhteyttä!

Kurssin tiedot

Kertamaksu

149,00
Käyttöoikeus 1 vuosi

Osamaksu (3×50€)

50,00
/ kuukausi 3 kokonaismaksuista
Käyttöoikeus 1 vuosi

Lisäaika vuodeksi Kumauta Kulhoa introon

50,00
Käyttöoikeus 1 vuosi

8 Responses

 1. Oikein hyvä peruskurssi.
  Opin paljon äänimaljoista.
  Olen saanut kulhoni soimaan ja kovasti odotan että pääsen käyttämään taitoani myös hoidettavalle asiakkailleni.

  Myös jatkokurssi kiinnostaa.

  Ystävällisin terveisin

  Mari

 2. Hei!

  Kiitos mielenkiintoisesta kurssista, näin itsehoidolla hyvä alkaa opettelemaan
  maljojen käyttöä ja jopa pyörittämälläkin saanut soittoa aikaiseksi,
  seuraavaksi olisi tarkoitus jatkaa jatkokurssilla, kunhan vielä hetken harjoittelen,
  odotan että pääsen hoitamaan tuttuja ihanilla maljoilla 😊

  Kiitoksin Pirjo

 3. Hei!
  Kiitos hyvästä kurssista. Se avasi hyvin kulhojen maailmaa ja herätti uutta kiinnostusta asiaan. Kun saan uusia kulhoja ja pääsen harjoittelemaan lisää tiedonjano varmasti kasvaa ja jatkokurssi kutsuu!
  Kirsi

 4. Kiitos mielenkiintoisesta kurssista! Oli mukava päästä oppimaan lisää äänimaljoista ja ottaa vihdoin käyttöön omat koristeena olleet äänimaljat. Olen käyttänyt maljoja pääasiassa itsehoitoon, mutta sitten kun taidot kehittyvät lisää, niin haluaisin alkaa tekemään myös hoitoja muille. Kovasti kiinnostaisi jossain vaiheessa jatkaa opiskelua jatkokurssilla.

  1. Hienoa!

   Tule ihmeessä mukaan jatkokurssille.

   Pitempi äänikoulutus avautuu myös, Siinä on zoomissa etäviikonloppuja ja pari retriitti viikonloppua. Sinne haetaan erikseen.

Vastaa