Uusi arki, uusi minä!

Klikkaa itsesi mukaan heimoon, yhteisöön, missä tuemme toisiamme matkalla hyvinvoivaan elämään ja missä värähtelemme sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa ja voimme hyvin!

 

Voiko tämä olla totta?

Kaikki värähtelee, koko maailmankaikkeus etkä sinä tee siinä poikkeusta. Elämme outoa kollektiiviseen pelkoon pohjautuvaa elämää. Pelossa eläminen vie kauas todellisesta itsestäsi. Kun värähtelemme elinvoimaisesti oman sielun soinnissa, niin olemme yhteydessä omaan lähteeseen, elämänvoimaan.

Olemme yhdessä muutos uuteen ja parempaan elämään

Tiesitkö, että ajatuksillasi on valtava voima. Ajatuksesi ovat myös värähtelyä. On tutkittu, että yhtäaikaa meditoivat ihmiset vaikuttavat ympäristöönsä siten, että meditoinnin aikana kaupungissa oli paljon vähemmän rikoksia kuin normaalisti.  Meille on tärkeätä olla yhdessä vaikka etäyhteyksin ja luoda yhteinen heimon energia, joka kannattelee niin yksilöitä kuin yhteisöäkin.

Soiva minä – heimo tarjoaa virittäytymishetkiä joka viikko – tapaamme etäyhteyksin joka torstai klo 19.00

Joka toinen viikko saat uuden – ja täydenkuun aikaan saat ottaa vastaan äänivärähtelyjä hoitavan konsertin muodossa. Nautit lempeästä liike/äänimeditaatiosta joka toinen torstai videoarkiston lisäksi.

Hoitavan konsertin kesto on tunti ja liike/äänimeditaatio on puolitoista- kaksi tuntia kerrallaan. Hoitava konsertti tulee Youtuben kautta ja liike/äänimeditaatio Zoomin kautta. Zoomin kautta työskennellessä voimme avata lopuksi mikit ja keskustella.

Kaikki materiaali tulee SOIVA MINÄ – HEIMON alustalle ja voit käydä sitä läpi omassa tahdissasi. Aloittaessasi löydät videoarkistosta omaan ääneen liittyvää opiskeltavaa ja lempeän joogan videoita.

Kaikki pidetyt hoitavat konsertit ja ääni/liikemeditaatiot säilyvät alustalla myöhempää katselukertaa varten, stressi sulaa ja hermosto rauhoittuu kun tuotat äänivärähtelyjä harmonisesti soivien soittimien kera.

Jo muutaman minuutin hiljainen hyminä rauhoittaa ja tuo lempeitä vaikutuksia sekä kehoosi että mieleesi. Äänten käyttö mahdollistaa myös uusien voimavarojen löytymisen itsestäsi.

Äänivärähtelyllä on todettu olevan seuraavanlaisia vaikutuksia:

 

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua helppoon tapaan meditoida ja ylläpitää omaa hyvinvointiasi liittymällä Soiva Minä- heimon jäseneksi.

Vähennät stressiä ja luot itsellesi uuden tavan olla ja löydät rentoa olemista ja hiljaisen pisteen, mistä kaikki kumpuaa.

 

Jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista eduista

  • osallistua maksutta kaksi kertaa kuussa pidettävään hoitavaan konserttiin. Joko livenä tai tallenteen kautta.
  • pääset mukaan liike/äänimeditaatiohetkiiin
  • pysyt ajantasalla uusista verkkokursseista sillä saat maistiaisia niiden sisällöistä
  • pääsyn joogaavan musiikinmaisterin video arkistoon, mistä löydät mm. Energisoiva ValveVoice videot ja lempeää joogaa sisältäviä videoita.
  • voit kommentoida suoraan alustalla tai osallistua keskusteluun suljetussa faceryhmässä.

Hinta

Kuukausihinta tälle kaikelle on vaan 35€/kk. Normaalihinta yhdelle hoitavalle konsertille on jo 30€/kerta. ja ääni/liikemeditaatiolle 20€/kerta. Eli erikseen ostettuna nämä kaikki olisivat 100€/kk.

Nyt saat kaiken tämän hintaan 35€/kk. plus kaikki lisämateriaalit (Energisoiva ValveVoice menetelmän videot, maistiaiset verkkokursseista ja lempeän joogan tunteja).

Kuukausitilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa Ohjausnäkymän kautta.

Haluan olla osaltani voimaannuttamassa sinua näinä haastavina aikoina ja siksi perustin tämän heimon.

Pidetään yhdessä värähtelyt korkealla ja löydetään oma voima!

Olemme tukemassa toisiamme myös keskustelun muodossa. Kommentointi onnistuu suoraan alustalle tai FB- ryhmässä. Eli voit hyvin olla mukana ja kommentoida, vaikka et olisikaan FB.ssä.

Ryhmän löydät tästä.

Tule mukaan pian, sillä matka alkaa HETI!

Sound Healer, musiikin maisteri

Hei, minä olen MERJA VALVE ja autan työssäni ihmisiä voimaan paremmin hoitavan äänen avulla. Kaikki alkoi siitä, kun olin vuosia sitten uupunut neljän lapsen yksinhuoltaja ja kärsin tinnituksesta. Jouduin lopettamaan työni saksofonistina ja olin ahdistunut tilanteesta.

Olin ostanut kaksi tiibetiläistä kulhoa messuilta ja viehätyin niiden äänestä niin, että vietin joka päivä aikaa soitellen niitä. Pikkuhiljaa huomasin, että minulla ei ole enää tinnitusta. Muutenkin aloin olemaan iloisempi ja voimaantuneempi.

Tästä tapahtumasta on nyt aikaa 18 – vuotta ja tinnitukseni on pysynyt poissa!

Tämän jälkeen halusin kertoa hoitavasta äänestä kaikille.

Olen opettanut Sound Healingiä vuodesta 2014 ja nyt haluan tuoda tämän ikiaisen ja ihanan itsehoitomenetelmän kaikkien ulottuville.

 

Jos olet jo ostanut jäsenyyden, löydät sisällöt täältä >>>

 

Kuukausihinta

35,00
/ kuukausi